mir se vini te zemra
  tv klani shqip
 

Shikoni këto kanale me një kvalitet shumv të lartë...

Regjistrohu njeher per ti shikuar TV-Kanalet
Ju duheni ta REGJISTRONI E-Mail-adresen e juaj, duke dhën dy herë E-Mail adresen e juaj dhe pastaj kliko "SEND" pas pakë kohe ju merrni një leter me një linkë në E-Mailin që keni regjistru.
Kliko mbi atë linkë për ta instalue një program *player*
Në www.zemra.de i keni të gjitha FALAS
Kliko ketu nese jeni regjistru, pastaj mundeni me i shiku Tv-Kanalet
Kliko këtu për ti shikuar TV-Kanalet nëse jeni i regjistruar,
pastaj shënojeni për Identifikim prapë E-Mail adresen e juaj dhe klikoni tek "go to seeAlbanian" për të vazhduar...
   
Kliko dhe shiko nje Video-Film se mundeni me u regjistru dhe me i shiku TV-Kanalet...

Shikojeni këtu një Video të përpunuar nga ne, në të cilen është paraqit procedura, se si duheni të regjistroni E-Mail adresen e juaj për ti shiikuar TV-Kanalet.

 
   
 
Diese Webseite wurde kostenlos mit Homepage-Baukasten.de erstellt. Willst du auch eine eigene Webseite?
Gratis anmelden